Thursday, November 22, 2007

4 * 3 poäng


Har blivit en riktigt lång helg detta, trots att det är natten mot torsdag känns det fortfarande som att veckan inte börjat på riktigt. Å fan va skoj det har varit, då syftar jag framförallt på hockeyhelgen.
Fredag med hockey och fest, hur kul som helst. Kommentarer överflödiga.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Lördagen var man måttlit pigg när man skulle upp för att gå till innebandyn. Men man klarade det och det var värt slitet. Vilken sjukt rolig turnering det blev iår. Vi spelade hårt och fick i många matcher spelet ditt vi ville, skickligare motstådare kom ur balans och vi gick därifrån med poäng. Hårda matcher var det, med när matchen är slut skiter man i att man fått massor av smällar utan lämnar det som händer på planen på planen. Tyvär missade vi i sista matchen våran slutspelsplats, men turneringen får ändå ses som jävligt lyckad.

Kvällen sen, kort förfest i stugan följt av mat i arenan. Riktigt skönt, när det var dags för fotbollen mot spanjorerna drog vi vidare till 14b för att kika där kombinerat med öl och musik.
Var ju nämligen så att Stiko Per var på plats och bättre underhållning än så är svårt att få. Jävligt skön ny låt spelade han också, längtar tills skivan kommer...

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Söndagen då, vaknar upp på tok för tidigt för ens eget bästa. Har sån sjuk träningsvärk i bena så man knappt kommer ur sängen, kände mig som en pensionär resen a dagen, helt orörlig. Som om inte det var nog har man blåmärken och diverse småsmärtor sen alla smällar från innebandyn. Man är alltså inte helt rörlig men man känner att allt var värt det så jävla skoj som man haft.

Efter en ruggigt seg promenad in till byn var det dags för frukost, Siljan var stängt så fick bli mackor från ICA inne i Arenan istället, huvudsaken man fick nåt i sig.

Några timmar senare var det dags för förfest i Arenan, en av få gånger det var vettig mat med tanke på priset, tyvär tyckte inte min mage att jag skulle äta så mycket som jag ville så blev lugnt ätande av några köttbitar. Om den efterföljande matchen är det inte mycket att säga, 7-3 och det var inte direkt något skönspel.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Måndag morgon vaknade jag i Borlänge, hade stannat kvar över natten för att slippa kvällståget. Eftersom jag skulle vara i skolan vid 1o blev det det äckligt tidiga x2000 för att hinna. Dock kom man fram vid 9 så blev att sova på en soffa i skolan med en kasse som kudde, lite uteliggarstyle, städaren glodde rätt rejält... Orkade dock bara två timmar i skolan innan jag gick hem och sov.


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Tisdagen var tänkt att bli en lugn dag, försöka beta av lite skoljobb och annars bara återhämta sig för att orka med onsdagens hockeymatch. Mycket riktigt blev det skoljobb, men inte blev det att ta det lugnt efter det inte. Leksands J20 spelade ju matchs mot skansens IF (DIF) på hovet så blev att möta upp med Kenta, Daniel W, Meisels och M:s polare (passiv åskådare) en timme innan match för en öl. Väl på matchen hittade vi en lämplig plats att stå på, fram med trumman och de två viftflaggorna vi hade med oss för nu jävlar skulle det röjjas. Med trasig röst, smärtor i hela kroppen kör vi vår 4 mannaklack i tre perioder och i sista så röjde vi på rejält och utedelningen kom också 18:45 in i tredje perioden satt Enmalm det avgörande 1-0 målet. Efter det fick vi även igång växelsång med andra sidan en kort stund, STORT!;)

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Onsdag och dags för något man sett fram emot med en rätt rejäl portion oro, match mot Almtuna i Gränby ishall, hemskare ställe får man leta efter, kommer ihåg att jag nån natt förra säsongen tog en "gruppbild" med gösta utanför där med texten, hit ska vi aldrig mer. Men nu satt jag där likföbannat i en bil på väg mot hockeyns hellvete. Tårkigare motstånd får man leta efter och det är nåt med den där hallen som får Leksand att spela sin sämsta hockey någonsin så fort de kommer in på isen. Den här gången började matchen bra och med ledning 1-0 ledning fick man hopp, men efter två perioder och underläge med 2-1 kändes allt som vanligt. Inte en pass gick hem, puckar gick i mål som inte borde gå i mål och domaren har köpt såna där häftiga glasögon med inbyggd DVD som gör att man kan se som 50'' skärm vart som helst, vilket resulterar i att han missar stora delar av matchen. Dessutom lät klacken snäppet mindre än vad vi fyra personer som var på hovet dagen innan gjorde. Men så plötligt händer det, rapporter kommer in om att DD:s liverapportör skriver att klacken är den sämsta sen 80-talet. Klacken vaknar, laget vaknar och från star i 3:e perioden så rör knappt almtuna pucken, det är inga vidare avslut men en jävla dominans och då kommer målen och vem är det som sätter 3-2 om inte den största krigaren av dem alla, 3-2 av Jens Bergenström, ingen annan skulle lyckas få in en puck i den luckan som inte fanns. Har bara en sak att säga mer om denna dagen...

SPÖKET HAR DÖTT!!!

Äntligen en vinst i gränby mot almtuna. Som Kenta skulle säga, TRE poäng!

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Morgondagen blir lugn men med äckligt mycket skoljobb, måste jobba på duktigt om man ska hinna åka hem på fredag.

Bästalistan
2. Vinst mot almtuna
3. J20
4. Läck
5. t, t, (t)Yngre
6. Martin Gärdsback

Sämstalistan
1. Gränby
2. Den som bestämde att helgerna bara ska vara två dagar
3. Deadlines på måndagar

Bubblare
Daniel Meisels

3 comments:

Fotomuppen said...

hmm undra om jag har de mmset kvar..med dig å Gösta..eller om morsan lyckats radera det.

Haha jag tänkte inte smsa först men gjorde det endå då..vilken tur! Go DD!;)

Puss

Anonymous said...

Starkt att du orkar hålla på med bloggen fast du behöver vila & plugga.

Vi ses nog på fredag, måste klura lite först.

Daniel said...

Yes bubblare! VIKTIGT!