Friday, November 16, 2007

Hockeyhelg



Snart är det dags, två matcher på tre dagar och dessutom en jävla massa trevligt folk och skoj festande. Det här är vad som fått en att orka med all skit sista tiden.

Innebandyn på lördag ska bli så sjukt skoj, 3/5 av GBK har gått med i nya laget så motståndarna har ingen chans överhuvud taget. Som det på http://www.superstars.nu/ står "Det är redan avgjort", vi kommer vinna. På vilket sätt det sker får framtiden utvisa men vinna det kommer vi göra.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^





Snö var det ja, bilden närmast ovanför bör ses som ett tips till många Stocholmare, antar att det var så reklamplaceringen var tänkt. Halkbana...



Hursomhelst, efter att haft en riktigt slitsam vecka med tre jobba deadlines var det dags att ta det riktigt lugnt. Gick upp vi 4, kika på lite tv med matti när vi plötsligt fick idéen att köpa en pulka för att åka i backen som ligger precis brevid vår lägenhet. Vi åker in till stan är där 18.59 och upptäcker att allt vettigt är stängt utom Åhlens som inte har pulkor. Jahaja, nuförtiden ska visst folks ungar spela tvspel och liknande, aktiva lekar är uppebarligen historia.

Vi går och äter på tacobar där vi träffar Gösta som är upptagen med damer, gör ett mindre överfall och avlägsnar oss mot vårt bord. Gösta var rolig under resterande delen av måltiden, hetsade som fan, får se hur det ser ut under innebandyn;)

I besvikelsne över pulkan gick vi vidare mot O'Learys på kungsholmen där Matti jobbar lite då och då, skaplig rabbat kan man ju säga, 8 öl, 7st 8+ cl shots och 2 bacardib för 150kr, skapligt billig kväll. Dessutom sjukt trevligt bartender som dessutom råkar vara barchef, dit blir det att gå fler gånger kan jag lova.


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Åter till helgen, imorrn (idag) 11.44 åker tåget mot Leksand, ska möta upp Gösta vid 11 ungefär är det sagt, får väl se vad klockan blir innan vi lyckats med konsten att lokalisera varandra och ornat allt.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^









Kan inte annat än konstatera hur skönt det är att inte bo i centrala Stockholm, 20-30 min bussresa från kala blöta centrum ut till det som syns på bilden ovan är hur skönt som helst!

Dagens bästa:

2. Snö

3. Bror

4. Gunnar K

5. Gösta

6. Matti

Dagens sämsta:

1. Åhlens

2. BR

3. Krångliga Tekniska Högskolan

No comments: