Monday, November 12, 2007

Hjälp, en grön attackhamster!





Ungefär så känns det att skriva nåt här, men nån gång ska man göra nåt annat än att lägga upp bilder.


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Hockey idag och så sitter man här i Haninge och har ingen möjlighet att se matchen, känns riktigt riktigt illa faktiskt. Skulle ju varit bortamatch idag, hade ju passat aldeles utmärkt med tanke på att man ändå åker förbi den s.k. hockeyhallen dagligen. Men tydligen är det viktigare med nån gala som lika gärna kunde vara i nån liten festlokal nånstans. Man kan ju undra hur det egenltigen går till att boka Hovet, "oj det var visst en hockeymatch där, aja den flyttar vi på", eller "Vi har match då, ajfan vi har glömt bokat nån hall, nån som har nån uterink som är ledig?". Nåt allvarligt fel är det iallfall.


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Första dagen man slapp undvika SL kontrollanter idag, väldigt skönt med ytterligare ett tecken på hur sjukt saker fungerar, har nämligen haft kort sedan i Augusti men eftersom skolan var sena med att skicka ut studentleg har jag senaste veckorna riskerat böter på 1200:- varje gång man åker sån där tunnelbana. Stockholmarna kan dom, eller iallfall vissa.


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^




Dagens pris till drygaste person går dock till falken, det är svårt att irrtera sig mer på någon, fattas bara att han skulle vara moring. Första gången falken trädde fram var vid en tenta där han började klaga på att det lät mycket när någon öppnade en bok, för att sedan själv vara mest högljudd av alla. Falken är i övrigt en av de största "asslickers" som någonsin funnits, därför är nog det roligaste denna kufiska person gjort att komma in fem minuter sent, sätta sig längst fram, somna och snarka i 45 minuter för att sedan vakna av någon som säger, "Har du sovit gott?".

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Dagens bästa
Ständig listetta. Min Mupp
2. 2-0 mot aik, vet inget om matchen, lite snålt med mål, men än en gång 3 viktiga poäng.
3. Språkteknologi, enough said
4. Axel
5. Ryska semantikhuliganen
6. Snö


Dagens sämsta
1. Falken
2. Semantik

4 comments:

Fotomuppen said...

Din mupp som fick lov att kuta för att oparkera Börje aldeles innan nedsläpp idag(A)

Tråkig match för övrigt.

Saknar dig!! längtar tills på fredag!
Puss min älskling!!

Anonymous said...

Har du ingen bubblarlista?

Gidlund said...
This comment has been removed by the author.
Gidlund said...

kenta,

Nej, har jag faktiskt inte. Kanske dyker upp nån sån io framtiden:P