Friday, November 30, 2007

Välkommen till parkeringen


Då var en de sjukt jobbiga veckorna innan julen istortsett avklarad, det blir ungefär samma känsla som det där kinderägget ser ut att ha. Glad men tom... Har verkligen inte mycket energi i kroppen när det börjar dra ihop sig för helg, men fan vad skoj det ska bli. Fredag med hockey och massa bra folk man inte träffat på två veckor nu och sen Julmarknad på lördag och mys resten av helgen. Det är precis vad som behövs just nu.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Veckan som gått då, var faktiskt på damhockey i söndags, hur otippat var inte det? Visade sig att Leksand mötte västerhaninge i hallen som ligger två minuter hemifårn mig så jag hänge med Daniel dit, helt ok faktiskt men det går inte upp mot riktigt hockey, för det är ju nästan en helt annan sport när man tar bort tacklingarna.

I övrigt har det mest blivit plugg denna veckan, en massa projektdeadlines, redovisningar, labbar och annat skit som tyvär måste göras. Är lite skoj när man nån gång ibland får nån lite break i det tråkiga och får göra nåt lite småskoj, varit två såna denna veckan, det roligaste som tillverkats att firma Dahlman & Gidlund denna veckan är följande spel
http://www.attacking-vikings.com/inet07/lab2.html
Inte klart men roligare än att bevisa termination...

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Igår utanför ICA fick jag och Matti den briljanta idén att överraska min bror med lite champagne och cigarrer när han kom hem från jobbet. Redan där märker man att allt inte står rätt till i våra huvuden. Men det räcker inte med det, vi bestämde oss för att vi skulle göra det utomhus.

Åter till dagens händelser. Vi köpte nödvändiga tillbehör för att utföra våran plan under dagen, tre cigarrer och 1,5 liter champagne. När klockan började närma sig tiden då bror min skulle komma hem började vi bära ut bord och stolar och duka upp lite fint på en parkeringsficka vid vägen så att han skulle se oss när han kom gående. Och där satt vi glatt med glasen i högsta hugg när han kommer gående. Det är en något förvånad bror som sätter sig ner på en stol och börjar drticka med oss. All konversation från mig och Matti blev även lite spontant väldigt sofistikerad och efter en stund tar vi fram våra fina cigarrer.


En blandning av förvånade grannar, grannar som blev avundsjuka och alkisgrannar gick förbi och de olika grupperingarnas reaktioner kan man lista ut av namnet. Närmare en flaska senare var det dags att dra sig in för att käka.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Resten av kvällen har spenderats framför TVn och filmen Ski School, sjukt skön film och liknar jävligt mycket hur Mattis liv kommer se ut de närmaste fyra månaderna. Apropå det, på lördag drar Matti iväg till alperna. Kommer bli sjukt trisst att inte ha nån att flumma med de dagar inte bror är hemma nu. Dock har jag jullov 1,5 månader och då är jag hemma i Borlänge och softar å myser, så den mesta av tiden kommer bli riktigt trevlig.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

14:00 imorrn, då bär det av mot Leksand, storbuss från Stockholm, känns skönt att vi börjar kunna få ihop såna lite då och då igen. Är så jävla taggad inför matchen mot reserdanska hökarna. Tror vi kommer få se en riktigt bra match och ytterligare tre sköna poäng i en fullsatt Ejendals. Så jävla skönt!

Bästa
2. 7-3 mot roegle, kennys hjältar
3. Fullsatt Ejendals
4. Guitar Hero III
5. Göteborgarn (jävligt oväntad)
6. Popcornet Pontus

Sämsta
1. Semantik
2. Ingen snö
3. För lite gratis öl

Hockey spree
Daniel Meisels

1 comment:

Anonymous said...

Sådana galna upptåg vill vi höra mer av, sjukt kul. Stackars avunsjuka grannar, de ska dom ha.

Ses på bussa.