Wednesday, December 5, 2007

Kenta är en hjälte


Kenta behöver ingen närmare introduktion, han är lite av en legend och en av de absolut snällaste personer man kan tänka sig. Men det finns idioter, idioter som av nån anledning var tvungna att flyga på och slå ner Kenta. FY FAN VAD LÅGT!!!
I allmänhet en seg match mot Hammarby idag, inte mycket att säga om den, men så var det ett litet gäng med hammarbyare, eller egenltigen kan man inte kalla dem det, de borde gå in under kategorin fega svin. Det finns de som slåss mot de som vill slåss och inte flyger på folk till höger och vänster och så finns det de som slår på vem som helst, bara de får slåss. De som "hammarbyare" som idag befann sig på Leksands sektion tillhör defenitivt den senast nämnda kategorin. Självklart slår folk tillbaka när ett gäng försöker storma en läktare, självförsvar kallas det, men att storma en läktare, slå ner oskyldiga människor som inte gjort någon illa och sen sitta och tycka att man hade rätt att göra det för att man fått en smäll tillbaka är helt jävla ofattbart.
Tycker synd om Hammarby Hockey, lite iallfall, det sista de behöver är straff för att nån som kallas sig supporter inte kan uppföra sig. Säkerheten idag höll dock ungefär samma klass som en pojklagsmatch mellan Kvarnsveden och Forssa, för er som inte känner till stadsdelar i Borlänge så är Kvarnsveden och Forssa stora rivaler. En vis gammal gumma sade en gång att den dagen Kvarnsveden och Forssa växer ihop startar tredje världskriget.
Aja, nog med sidospår... Det fanns inga vakter vid någon av utgångarna närmast Leksandsklacken, när bråkmakarna dök upp och började hetsa kom en civilklädd säkerhetsavsvarig ner och satt sig och pratade med dem, de ska fan föras ut av ett helt gäng vakter inte kunna sitta där lugnt och stilla för att några minuter senare storma läktaren. När det hände befann sig närmaste riktiga vakt långt från händelserna och ja, resten är historia som man säger. Det viktiga är att Kenta verkade klara sig efter omständigheterna bra och jag hoppas att man får se honom på hockey snart igen, för fan, det är ingen riktig hockey utan Kenta.
Jag vet inte vad man ska tycka egenltigen, men jag hoppas trots allt att Hammarby Hockey klarar sig ur sin ekonomiska kris och kan spela klart säsongen, mest för att det faktiskt finns jävligt mycket trevligt folk av olika tillhörigheter som faktiskt håller på Hammarby och beter sig vettigt.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Eftersom detta är dagens andra inlägg kommer här ett tillägg till listan.
Dagens Hjälte
Kenta

2 comments:

Daniel said...

Kenta är en hjälte!

Fotomuppen said...

Helt klart en hjälte!