Wednesday, December 5, 2007

Snikna jävlar


Lika bra att börja med senaste dagarnas stora samtalsämne, hammabys stora tabbe att öka biljettpriserna till 400:- för alla Leksingar, skandal är det verkligen. Dock backade de riktigt fort och sänkte priserna till 150:- igen. Men de ger sig inte utan försöker kasta skit på Göran som gör ett jävla jobb med att försöka få bra villkor för biljetter här i Stockholmsområdet, och säga att han tackat nej till billigare biljetter. De glömde dock den lilla detaljen med det sjuka motkravet på 500 biljetter garanterat sålda till medlemmar. Även om det garanterat kommer fler Leksingar så skulle det inte säljas så många via Superstars STHLM om det inte är nån stor organiserad resa hit. Inte lätt för en ideell förrening att ligga ute med 50000:- som man inte vet om man får igen.
Trodde i det längsta att även jag skulle bli en av dem som struntar i matchen idag, men så blir inte fallet. Det är nämligen så att för första gången i år kan min bror komma ifrån jobbet i tid för att följa med på match och då tänker inte jag strunta i matchen. Är även Läcks första match på ett bra tag idag, ska bli jävligt skoj. Dags att slå Örnens rekord i längst hållna nolla?;)

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Helgen som gick var lugn och skön.
Hockey på fredagen, lugn är iofs helt fel ord för detta då jag var allt annat än lugn. Bra match anfallsmässigt, sämre match försvarsmässigt. Dock vet jag att kapaciteten finns där så jag är inte speciellt orolig. Skoj resa upp från Stockholm och stannade kvar hemma under helgen.
Julmarknad i Leksand på lördagen i snöyra och mys hemma i Borlänge på kvällen. Snowrollers, chips, grönsaker och mysigast flicka. Kan det bli bättre?
Söndagen blev ännu en lugn tillställning, bakade pepparkakor och lussekatter, så sjukt gott det är. Blev lite glögg till också innan det var dags att åka tillbaka till storstan.
När man kom hem till lägenheten var det ovanligt rent och tyst, Matti är ju i aperna...

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Resten av veckan har väl inte direkt varit spännande, skoljobb, skoljobb och ännu mera skoljobb. Börjar beta av alla inlämningar en efter en nu. Blir tufft att hinna med allt med det känns som ett måste. Mycket som står på spel när det gäller skolan nu när man är inne på slutspurten. 14 dagar kvar till jullovet nu, full fart fram tills dess så får man ängna sig åt sovande och annat sånt där som inte hinns med just nu.
Ansvariga för den här utbildningen borde verkligen ta sig en funderare, vi har uppgifter så att man sitter många fler timmar än vad kursen innefattar, och då är inte jag en av de som sitter mest och sliter direkt. Det är ett pinsamt system vi har och det är nog som värst här på krångliga tekniska högskolan också då den har ett något föråldrat upplägg vad det gäller kurser osv.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Bästa
2. Pepparkakor
3. Lussekatter
4. Glögg
5. Hockey

Sämsta
1. Hammarby Hockey
2. kth
3. Ingen snö
4. Regn

Dagens biljetthämtare
Daniel Meisels

No comments: