Thursday, December 13, 2007

Klockan är 7, det här är ekot

God morgon, eller för mig blir det något i stil med god middag. Är nu maximalt 8 timmar och 15 minuter kvar tills jag får sova. Men när klockan väl är 15.15 är jag förmodligen inte trött längre. Börjar närma mig 500 probleminskickningar nu, känns som de blir minre förändringar varje gång. Men det blir bättre och bättre iallafall.
Mins knappt hur det känns att sova mer än 4 timmar på en natt, har sett 4 timmar som en lång tid att sova senaste tiden. Galet galet...

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Skolan har ändå kännts ganska skoj på senaste tiden, känns som allt löst pack som drivit runt där man är om dagarna så sakta börjat försvinna. Dessutom har inte vissa irritationsobjekt varit som bortblåsta och vissa har faktiskt till viss del skärpt sig. Miracles do happend...
Projektuppgiften som ska vara klar 15:15 idag är faktiskt jävligt skoj, synd bara att man inte riktigt har tid/ork att göra den så bra som man skulle vilja. Säga vad man vill om att jobba 24/7, men ens tankebanor börjar spåra ur lite smått. Kommer bli spännande på torsdag när man ska redovisa vad man gjort och argumentera för nån lösning man gjort när man inte sovit på ett bra jävla tag. Blir att köra samma stuk som på de senaste redovisningarna vi haft, snacka på så att man inte hinner få nå frågor;)

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Ser ut som jag missar hockeyn på fredag också, känns lite jobbigt men smällar man får ta. Får föröska prioritera skolan nu en stund för i kvalet kommer det bli skillnad;)
Tror grabbarna kommer skärpa till sig till på fredag iallafall och ta 3 poäng, förväntar mig inget annat än att fokus ska vara ett par snäpp högre än i måndags.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^

Bästa
2. Axel
3. Kenta
4. TSP

Sämsta
1. HW D
2. Ingen snö

Dagens sömntuta
Daniel Meisels

1 comment:

Anonymous said...

Klockan är snart Julafton.

Åh , å hej, vilken grej.

Aha, God Jul då ra da.

Å Gott Nytt Hockeypuckår.

Tjingeling, tingeling