Wednesday, January 23, 2008

Stort Långbers



Var som ingen kunnat missa presskonferens idag och som så många anat så presenterades Michal Grosek, en riktigt rutinerad kille som helt klart vet hur man spelar hockey. Håller helt klart god elitseriklass. Verkar var fler spelare på ingång, mycket trevligt.

Förstår dock inte folk som kommer på tanken att gnälla över dagens presskonferens. Det är riktigt stort att ett hotell går in och gör en sådan här stor sponsring. Dessutom är spelaren riktigt bra. Visst, det är inte en av världens bästa spelare, men det kan man inte begära heller.

Hotell Långbers gör något stort och jag tror och hoppas de kommer tjäna mycket på det här samarbetet.

Silly Season tråden på forumet har varit kaos senaste dygnet, knappt så man orkade gå igenom allt, hade dock en tråkig eftermiddag så det blev så. Lite skoj är det dock, se folks teorier, ibland helt galna men ändå ibland helt vettiga. Lite som Aristoteles syllogismer, dock är en del reonemang helt galna, ungefär som det Ontologiska gudsbeviset;)

Men, man vet aldrig vad som kan dyka upp, rent teoretiskt kan vi ju få en superstjärna, men det är ju inget man ska deppa över om man inte får. Lite realist måste man ju vara, annars riskerar man att stirra sig blind och bli besviken över nåt som egentligen är riktigt bra.

Bästa kommentaren angående Grosek står dock Christer Andersson, #7 i huddinge för. Nej vad jobbigt, han är som mig fast mycket bättre.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Efter att ha läst närmare 100 högskolepoäng matte och diverse olika teoretiska kurser känns det nu som man helt bytt spår vilket är jävligt skönt. Filosofi, lite allt möjligt och industriell ekonomi står nu blandannat på schemat. Hur skönt som helst, slippa alla ryssar som står och babblar i 120 och skriver så man knappt hinner läsa vad som står innan det är utsuddat och utbytt. Nu får man instället lyssna om gamla greker, kampen mellan naturvetare och humanister, huruvida tidsresor är möjliga och annat halvflummigt:P Nackdelarna med året är väl att man har 11 timmarsdagar lite då och då, men å andra sidan helt lediga fredgar vilket aldrig är fel.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Dagens bästa
2. Långbers
3. Henrik E
4. Lundström
Dagens sämsta
1. Esc

No comments: