Friday, January 25, 2008

Fjolliga tyskar och pinsamma bloggare


Sverige förlorade idag i handboll, jävligt trisst. De var värda att gå vidare som de spelade stora delar av matchen idag. Största reaktionen efteråt är hur galet fjolliga tyskarna är. Filma till höger och vänster, hålla sig för fel kroppsdelar jämfört mot vart man fick smällen. Fjollor helt enkelt, fjollor som spelar fult också. Är inte så hajj på handbollsregler med som jag uppfattade de straffar tyskarna fick borde sverige haft 2-3 i slutet samt att tyskarna borde blivit blåsta för passivt spel när de höll bollen i fler minuter i mitten av 2a. Tråkigt, men OS kval nu iallfall, fall framåt för Svensk handboll som varit på dekis några år nu.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Match imorrn mot rögle, ska bli riktigt skoj. Full hall , jävla bra på läktarn och att vi totaläger på planen är vad jag önskar om den matchen.
Ser inte ut att bli nån bussresa för mig imorrn, verkar bli bil istället. Måste hämta upp lite saker och fixa och trixa osv osv. Men men, det viktiga är att jag kan komma dit och att jag gör nån nytta:P
Ska bli skoj att se Grosek spela även om det bara är hans första match och man inte kan kräva så mycket. Mål i första anfallet av Grosek vore dock galet skoj, få tyst på de bloggare på dt och framförallt hockeysverige/hockeycentralen som inte verkar inse att presskonferensen var pga hur värvningen gått till och samarbetet med Långbers. Hade ett annat lag gjort samma sak hade samma personer öst beröm över det och lovordat värvningen. Förvånande att personer på "seriösa" medier tror blint på spekulationer i ett forum. Ganska roligt faktiskt, ritkigt roligt:)
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Hade indistruell ekonomi idag, rätt skoj faktiskt, men blir förvånad över hur någon som går i 4an på industriell ekonomi och klassas som så pass bra att han jobbar med kursen kan vara så ofantligt dålig på matte. Förhoppningsvis var han bara nervös och fick hjärnsläpp, men ekonomer kan vara lite sådär. Ja, inte så bra på matte, men de har koll på massa skumma saker.
En av många torsdgar framöver med föreläsning i God och Dålig Vetenskap (Filosofi) klockan 18-20 idag. Sjukt jobbigt. Blir 09-20 på torsdagar några veckor framöver.
Dagens bästa
2. Frimärksvetare
3. Hantverkarna
4. Sovmorgon
Dagens sämsta
1. Prata in i tavlan
2. 18-20