Wednesday, February 13, 2008

Har ni förstått?.. Principen!

Som den gode Thorolf säger, sisådär tio gånger i minuten.

På tal om Thorolf (indeklärare), så är han jävligt svår att placera i nåt fack. Han är en sån där person som verkar vara lite hur som helst. Han skulle kunna vara en uttråkad miljardär som känner för att undervisa eller så skulle han kunna vara en förvirrad uteliggare som klubbat ner den riktige lärare och stulit hans kläder och anteckningar. Nog om honom...



^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Var match igår, mot Huddinge. Var väl ungefär vad man kunde förvänta sig, seg match och tre pinnar med hem i väskan. Var innebandy mot några huddingesupportrar innan matchen också, blev som väntat vinst även där, 15-11. Efter matchen fick vi om vi ville gå ner och träffa spelarna, kände inte att jag skulle ha nåt direkt utbyte av att gå ner där för att träffa dem i Huddinge, jag ville hem och de ville säkert också hem:P Skoj dock att de ställer upp på sånt, fanns många som verkligen ville gå ner och träffa dem. Kan säkert få upp intresset en del här i storstan med liknande aktiviteter. En positiv överraskning med matchen var faktiskt klacken. Jämfört med hur det har varit i Stockholm med närområde senaste åren så var det en rejäl uppryckning från många håll, även om man såklart önskar det vore bättre.
Dagens stora äventyr blev dock att ta sig hem. 2-3 timmar för att ta sig hem, jämfört med 16 minuter om jag haft bil. En ledning som förmodligen rasat över spåret nånstans gjorde att pendeltågen knappt gick överhuvudtaget, så fick först vänta i evigheter på ett tåg som tog mig en station för att sedan snirkla mig genom halva stan med buss för att komma hem. 3 bussar och ett tåg, samt en del gång var det som krävdes för att ta sig hem. Pinsamt av SL, de borde lära sig ha lite mer tvärtrafik mellan stadsdelar. Nu har de höjt priset på månadskort igen också, 690kr. Snart spräcks 700kr gränsen, skulle tippa på efter sommaren. Om de inte kör en höjning redan efter 1:a kvartalet. Hoppas nu på att slippa åka pendeltåg mer närmaste tiden iallfall. Alltid något fel på dem som gör att man kommer för sent.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Mycket projektjobb senaste dagarna, lite småkaos men det funkar. Har mycket som ska göras nu. Det lättaste är nog att läsa en del av några betydande förvattare tills imorrn. Blir att göra det på bussen. Johans "fru" hade bakat semlor idag, det var inte helt fel vill jag lova, tack för det;)
Var folk här och jobbade fram till 01. Har slappat sen dess fram tills nu, på tok för sent. Borde verkligen sova. Får försöka till helgen...
Ser ut att bli lite musikfabrikation imorrn, hur skoj som helst. Vore inte helt fel om vi kunde få klart AMP imorrn. Åtminstone huvuddelen av den.
Bästa
2. Kodalen
3. Semlor
Sämsta
1. Kaosupplägg.net

No comments: