Wednesday, February 6, 2008

Irritationsbrist


Har varit en lugn vecka. Inte hänt just nånting alls, ovanligt lite faktiskt. Kan bero på att det inte händer nåt i hockeyn nu, förutom lite landslagsmatcher. Apropå det så var Petro med och utklassade Sverige igår. Riktigt bra för honom, synd att det behövde vara Sverige bara.
En vanlig dag i Stockholm hittar man dock alltid nåt att irritera sig på, folk på bussen, folk i skolan osv. Men det har varit nån form av irritationsbrist från min sida på sistone. Faktiskt något positivt, men väldans ovanligt.
Men så från en blixt från klarblå himmel dyker han upp, Yngve S. Mannen som förstört en av de saker man sett fram emot i skolan i flera år. Nu gör han det bara värre och värre för varje föreläsning, lika bra man slutar gå dit. Så jävla bortkastat att slösa bort 3.5 timmar av en dag för att lyssna på en grå gammal gubbe som går i pension om nåt år när man kan sitta hemma och göra nåt annat. SUCK!
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Hade förhoppningar på att få höra en totalsågning av kreationismen, nån form av kvacksalveri eller bara en total kross av psykologiska teorier som helt saknar substans. Det får vänta några en vecka eller två dock, jävligt skoj att höra de som gjort mycket forskning kring saker ha stenhårda argument mot varenda lite byggsten i olika teorier, vissa lättare än andra. Förra veckan pratade vi en del om scientologin, relativt lätt att argumentera mot en scientolog, skrämmande många människor som tillhör dem dock.
Imorrn blir det dock nån föreläsning om vetenskapliga kontrollsystemet, antar att det blir en del om hur man ska visa att nå är helt galet. Som att träd springer;)
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Vill ha hockey, massor av hockey och däremellan vara ledig från skolan. Fan vad jag längtar tills det drar igång igen och då har det bara gått fem dagar sedan förra matchen. Jag säger då det...
Bästa
2. Hur springer träd?
Sämsta
1. Nya delen av gripen
2. Kreationismen

No comments: