Sunday, February 3, 2008

Orka bråka


Några tankar efter fredagens match mot bajen.
Hur kan folk som säger sig slåss för sin klubb och påstå sig tillhöra tillhöra någon firmaliknande verksamhet gå på barnfamiljer och pensionärer? Såg en skräckslagen unge som var nära att få en smäll. Vafan är det för heder i det? Det är knappast något som ger er cred i de kretsar ni vill tillhöra. Fyfan, jag blir så trött på allt sånt där, jag bryr mig inte om folk som slåss med folk som vill slåss. Det får de gärna göra för min del. Men oss som går på hockey för att se på hockey och sen vill kunna gå hem, utan att riskera att bli påhoppade, ska folk ge fan i.
Läste på ett forum någon bajare som varit där som hävdar att han inte förstår vad folk menar med bråkigt. Det sprang upp flertalet bajare på läktaren, det är fakta, fast det står i aftonbladet. Missade man det var man antingen inte där, jävligt full eller jävligt hög. Det är bara välja, 1 X 2...
Kom upp en banderoll i 3e, "Just idag var ni skit", läst flertalet kommentarer om att det var därför det blev bråkigt. Konstigt bara att den kom upp efter de värsta stöket om det nu var det som var anledningen. Vissa måste skaffa sig en verklighetsuppfattning.
All heder dock åt de bajare som åkt dit för att stödja sitt lag, de som upptäckte att egna laget gjort mål när det blev mål och inte 5 sekunder senare. De som försökte avstyra bråk etc. Finns så jävla många sköna bajare av alla olika kategorier, låt inte de som slår 10-åringar förstöra för er.
Lite dåligt förberedda poliser måste jag dock hålla med om att det var. In med några kravallutrustade poliser som bara gör sig stora och står ivägen. Sjukt att det ska behövas, men det verkar göra det. Många av de som var på matchen skulle inte ens blivit insläppta i arenan. De skulle blivit hemskickade redan när de stormade entrén, senast. Och angående räcket gav vika, ni som kommenterar det, läs på, gör om, gör rätt.
Kom ihåg en sak, bara för att några beter sig illa gör inte alla det, alla Bajare slår inte på allt, alla beter sig inte som svin så var försiktig med att kasta skit på samtliga.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Skön helg i övrigt, blev bosporen efter matchen, god mat och trevligt. Sen har jag varit i gagnef och tagit det lugnt. Jessica har jobbat hela helgen, men hon är hemma på kvällarna iallfall:) Blev Bjärborevyn igår kväll, riktigt skoj faktiskt. Positivt överaskad.
Blir att åka tillbaka till stockholm imorrn, ganska mycket att göra denna veckan. Men det ska nog lösa sig utan några större problem. Uppehåll i hockeyn, får se om man orkar se på nån landslagsmatch, kan ju vara lite skoj.
För övrigt ser sverige ut att förlora bandyfinalen idag, trisst, står 6-1 till Ryssland just nu.
Dagens bästa
2. sömn
Dagens sämsta
1. Kommentar överflödig

No comments: