Friday, February 15, 2008

Kaos 2.0



Då var det dags igen, snön har kommit till Stockholm. Det är bara fårgan om några millimeter men det räcker för att SL bokstavligen ska tappa greppet. Bussen kom knappt hem idag, den fastnade några minuter här och där i backar som var mindre branta än min garageuppfart. I diket, längs en lång raksträcka låg en bil. Hur fan lyckas man med en sån bragd? Kan ju hoppas att det gick bra för de inblandade.



^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Varit en riktigt hektisk vecka i övrigt, projekt hit och dit, inlämningar, flyttade lektioner, osv. Kaos är nog temat för denna veckan, som trots det kännts rätt skoj. Nästa vecka har potential att bli minst lika rörig den, ännu mer som ska göras då. Måste göra en årsredovisning blandannat, är nog inte helt trivialt;)


^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^



Veckans Profil
Vad kan passa bättre en vecka som denna när jag verkligen blivit drabbad av SL:s briljans i så många olika former utse Linda Nilsson till veckans profil. Linda har den spännande uppgiften att konstans rabbla upp 12110 stationers namn i bussar och tåg. Tur nog för hennes egen del så är hon bara inspelad;) Finns nån annan svensk som säger så många olika saker samtidigt måntro?
I en tid när SL konstans höjer priser, har stora förseningar pga bagateller, storsatsar (som vanligt) på att bli av med plankningen, investerar tonvis med pengar i biljettsystem som inte fungerar, ändrar logotyp för att sedan ändra tillbaka är det kanske bara en tidsfårga innan Linda går samma öde till mötes som Emma Clarke (anställd samma år som Linda), som hade motsvarande jobb i London fram tills förra hösten då hon fick sparken. Kanske kan Patrik Ekwall få jobbet när TV4 inser att han inte gör bra krönikor.
Bästa
2. Helg
3. Snö
4. Kodalen
5. Semlor
Sämsta
1. SL
2. SJ

No comments: